نشست هماهنگی مجمع ملی سلامت و جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی با تعدادی از روسا و اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقات SDH و مسئولان مولفه های اجتماعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |

نخستین نشست هماهنگی با موضوع برگزاری مجامع سلامت و جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی سلامت با روسا و اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقات SDH و همچنین مسئولان حوزه مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه های علوم پزشکی از ساعت 8/30 تا 14/30 روز شنبه 9 دی ماه 1396 در محل مرکز تحقیقات بهداشت کار دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در این نشست که 39 نفر از دانشگاه های  علوم پزشکی اراک، اهواز، البرز، ایران، تهران، تبریز، بابل، دزفول، ساوه، قم، لرستان، گیلان، کرمان، مشهد، هرمزگان، همدان، یاسوج و یزد حضور داشتند؛ آقای دکتر فرشاد قائم مقام معاونت اجتماعی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در خصوص برنامه های معاونت اجتماعی برای اجتماعی کردن سلامت نکاتی را یادآور شدند. ایشان با اشاره به هدف از برگزاری مجامع ملی و استانی سلامت و جشنواره مولفه های اجتماعی سلامت؛ بر نقش جشنواره برای توانمندسازی مدیران و مسئولان سازمان ها برای ایفای نقش موثرتر برای مسئولیت پذیری و پاسخگویی دستگاه های بیرون نظام سلامت تاکید کردند.
در ادامه گزارشی از تاریخچه و نحوه شکل گیری جشنواره و طراحی ابزار ارزیابی ارایه، و اعضای کمیته علمی جشنواره شواهد علمی بکار رفته در طراحی "ابزار سنجش مسئولیت پذیری و پاسحگویی اجتماعی برای سلامت"
 به عنوان ابزار ارزیابی جشنواره تعهد و مسئولیت اجتماعی را برای مشارکت کنندگان در نشست تبیین نمودند. سپس حاضرین در دو گروه یک برنامه کوتاه ارزیابی و داوری را با اعضای کمیته علمی جشنواره تمرین نمودند.
آلبوم تصاویر

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2233 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

تاریخ های مهم

• ثبت نام و ارسال اظهارنامه: 1396/11/25
  • تاریخ برگزاری جشنواره : 1397/02/03

کتابچه جشنواره

اشتراک در خبرنامه

آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه جشنواره :sdhfestival.ir@gmail.com

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.

• کل کاربران ثبت شده: 583 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 2 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 201691 بازدید
  • بازدید ۲۴ ساعت قبل: 180 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به جشنواره مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق